Welkom bij Kinderwens Buitenland

Onafhankelijk advies voor Kinderwensbehandelingen in het Buitenland

Wanneer je een vruchtbaarheidsbehandeling in het buitenland overweegt, is er veel om over na te denken. Om een juiste keuze te maken heeft u iemand nodig die de weg weet, de mogelijkheden kent en die ook de klinieken persoonlijk kent. Bij Kinderwens Buitenland ben je aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring is er een duidelijke selectie tussen goede klinieken die veilige zorg leveren en ook hun beloftes nakomen, en klinieken die minder goed in presteren. Onafhankelijk advies en goede begeleiding zijn dan ook onmisbaar in dit proces. Laat jij je ook ontzorgen?

Hoe kies je de kliniek die past bij jouw wensen en budget? Dat leg ik je graag uit!

Independent advice for fertility treatment abroad

If you are considering fertility treatment abroad, there is a lot to think about. To make the right choice, you need someone who knows the way, knows the possibilities and who knows the clinics personally. At FertiSupport you have come to the right place. Through years of experience, there is a clear selection between good clinics that provide safe care and also keep their promises, and clinics that perform less well. Independent advice and good guidance are therefore indispensable in this process. Will you be carefree too?

How do you choose the clinic that fits your wishes and budget? I’ll be happy to explain it to you!

contact

Gratis gesprek

Het doel van Kinderwens Buitenland is om mensen te informeren zodat je precies weet waar je aan begint en wat je kunt verwachten. Je krijgt uitleg over hoe een proces in het buitenland verloopt, wat de verschillen tussen de klinieken zijn en ook wat de wet- en regelgevingen in de landen zijn. Natuurlijk bespreken we ook de persoonlijke wensen en voorkeuren zodat er een weloverwogen keuze voor een passende kliniek kan worden gemaakt. Een keuze waar je volledig achter kunt staan. Er wordt geen medisch advies gegeven. 

Wil je een kosteloos gesprek om de mogelijkheden door te nemen en overzicht te krijgen in jouw situatie? Bel 06 – 14 664 665 of stuur een e-mail aan  

Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Janssen en ben oprichter van Kinderwens Buitenland. Ik ben al vele jaren actief op het gebied van fertiliteit en fertiliteitsbehandelingen in het buitenland. Tijdens mijn werk bij een Nederlandse IVF kliniek werd mijn interesse voor de mogelijkheden in het buitenland gewekt. Reden hiervoor was dat de mensen die in Nederland uitbehandeld waren geen informatie over de mogelijkheden bij buitenlandse klinieken kregen. Er waren daar namelijk nog wel kansen. Het werd me later duidelijk dat Nederlandse artsen vaak niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden in het buitenland en dat is begrijpelijk.

Ik heb veel klinieken in Europa bezocht en ken veel medewerkers. Kortere lijnen zijn er niet!

Het werd een uitdaging om alles overzichtelijk te krijgen. Er was een enorm groot aanbod in bestemmingen, klinieken, pakketten, extra opties, prijzen en er werden vaak veel te mooie beloftes gedaan

Door mijn jarenlange ervaring heb ik de beste klinieken op het gebied van patiëntveiligheid,  goede communicatie en zwangerschapskansen kunnen selecteren. Er zijn ook veel klinieken afgevallen door minder goede ervaringen.

In de loop van de jaren heb ik de klinieken kunnen kiezen die hun beloftes nakomen.

Ervaringen

Anneke is zeer betrokken bij het hele traject. Ze ondersteunt je geweldig, kent de procedures en neemt je veel werk uit handen. Dit is heel fijn. Je kunt je focussen op zaken die echt belangrijk zijn en dat is jouw kinderwens. Wat ook belangrijk voor ons was, is dat zij alle klinieken persoonlijk kent. Je kunt de voor- en nadelen tegen elkaar wegstrepen. Een keuze is veel sneller gemaakt. Super!

Wij zijn via Freya bij Kinderwens Buitenland terecht gekomen en dat was heel erg fijn. Mede dankzij de adviezen en het vertrouwen wat ik daar heb gekregen ben ik nu, na 6 lange jaren, eindelijk zwanger!

Wanneer je in de jungle van de fertiliteitswereld terecht komt dan kun je geen betere gids wensen. Je krijgt alle uitleg over de behandelingen en ook uitleg over woorden waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Ik heb nooit ervaren dat ik te veel vroeg, of domme vragen stelde. Alles werd rustig en concreet uitgelegd. Mijn weg is duidelijk ook al duurde het bij mij langer dan gebruikelijk om een keuze te maken.

Onze gynaecoloog raadde ons aan contact op te nemen met Kinderwens Buitenland. Dat hebben we gedaan en we willen het iedereen aanraden!! Je krijgt duidelijkheid in hoe, wat en waar ten opzichte van alle landen, klinieken en mogelijkheden. Anneke is empathisch, meer dan betrokken en is een hele grote steun voor ons geweest. Wij zijn na vele jaren van teleurstellingen en tegenslagen, zwanger!

Wil je informatie en je laten ontzorgen? Bel dan voor een afspraak 06 – 14 664 665 of stuur een e-mail aan

Anneke zegt:

De fertiliteitswereld is erg interessant. Het is een voortdurend ontwikkelende branche, waardoor je altijd goed op de hoogte moet blijven om de beste informatie voor cliënten te garanderen. Het is heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden die met behulp van geassisteerde voortplanting, hun droom om moeder/vader te worden in vervulling te zien  gaan. 

Geef je droom niet op zolang er nog hoop is!